Norsk Brannvern - Sikringsskap

En av de første tingene du bør sjekke når du skal ta en gjennomgang av det elektriske anlegget er sikringsskapet. Veldig mange branner starter grunnet feil i det elektriske anlegget.

Det viktigste sikringene dine gjør er å holde deg trygg når du sover. Strøm genererer mye varme og ved feil på ledninger eller utstyr kan det oppstå brann.
Vi anbefaler få sikringsskapet og det elektriske anlegget kontrollert av fagpersonell ved jevne mellomrom. De siste årene har strømforbruket i norske boliger økt kraftig, og det er ikke sikkert ditt elektriske anlegg er dimensjonert for dagens forbruk.

I moderne sikringsskap brukes det automatsikringer, men i eldre sikringsskap har man normalt smeltesikringer i porselen. Disse sikringene må byttes når de går, mens man med moderne automatsikringer kun skal aktivere sikringen igjen. Ofte må man sjekke den elektriske kursen, hvor sikringen er utløst, slik at man unngår ny overbelastning. I tillegg til sikringer er det ofte jordfeilbryter, overspenningsvern og en kWh-måler eller strømmåler i skapet.

Sikringsskap
Sikringsskap

Sikringsskap - Privatpersoner og boligsammenslutninger

Vår elektroavdeling oppgraderer jevnlig sikringsskap, både hos privatpersoner og på oppdrag i boligsammenslutninger hvor vi oppgraderer samtlige sikringsskap.

Våre montører har lang erfaring og sørger for brannsikker utførelse. Har du spørsmål om sikringsskap eller ønsker å bytte, send oss en henvendelse i dag.

Spørsmål? Ta kontakt

Send oss en melding, så tar vi kontakt med deg så raskt vi har mulighet.

Spørsmål? Ta kontakt

Send oss en melding, så tar vi kontakt med deg så raskt vi har mulighet.