fbpx

 

Samarbeidspartnere

 

 

 

Sebra Forvaltning AS ble etablert som eget selskap høsten 2009. Vi har spesialisert oss på forvaltning av sameier, og har en særlig kompetanse med kombinasjonssameier bestående av bolig, næring og/eller garasje. Vi har fokus på hva kunden er best tjent med!

 

 

 

Elotec ble etablert i 1992 og er det raskest voksende sikkerhetsselskapet i Europa. Trygghet, samfunnsnyttighet og kvalitet er våre hovedmål. Elotec er en totalleverandør innen alarm- og overvåkingssystemer, og forestår sine leveranser via et autorisert forhandlernettverk over hele Skandinavia samt i Tyskland.

 

 

Siden 1991 har Housegard utviklet produkter innen brannsikkerhet. Med en produktportefølje i stadig utvikling tilbyr vi brannsikkerhet for alle hjem og behov. I vårt sortiment finner du blant annet brannslokningsapparat med markedets høyeste slukkeeffekt, 55A, fine branntepper, brannstiger og smarte, seriekoblede røykvarslere.

 

 

Oslo brannsikring ble stiftet i 2003 og holder til i lokaler på Helsfyr/Etterstad i Oslo. Våre saksbehandlere har til sammen over 100 års erfaring innen fagområdet brannsikring.