Prosero har ansatt Niclas Bojarv som ny daglig leder for Norsk Brannvern etter at Mona Dehli har valgt å slutte i stillingen.

Niclas har lang erfaring med salg og drift fra store organisasjoner, senest som Commercial Branch Manager i Securitas. Han vil fortsette å utvikle Norsk Brannvern i henhold til de eksisterende planene, slik at Norsk Brannvern står godt rustet for videre vekst og ekspansjon i fremtiden.

– Vi takker Mona for hennes store bidrag, sier Andreas Setting, Country Manager Prosero Norge. Nå skal vi fokusere på en smidig overlevering og å gi Niclas den støtten han trenger. Norsk Brannvern vil fortsette arbeidet med å sikre at alle norske hjem er brannsikre. Tydelige rutiner og kontinuerlig oppfølging er grunnleggende for forebyggende brannsikkerhet, og det er viktig at alle er sitt ansvar bevisst. Norsk Brannvern har gjort en stor innsats på dette området og vil fortsette å gjøre det.

– Jeg gleder meg veldig til å ta over rollen etter Mona og til å kunne bidra i et så viktig segment som brannverntjenester, sier Niclas. Det er ikke bare en faglig utfordring for meg, men også en mulighet til å gjøre en reell forskjell og bidra til økt sikkerhet i samfunnet. Det blir spennende å lede det sterke teamet i Norsk Brannvern fremover og sørge for sikkerheten til kundene våre.

Niclas tiltrer stillingen 1. juni 2024.

 

Prosero er Nord-Europas ledende leverandør av teknisk sikkerhet med lang erfaring i bransjen og sterk lokal forankring på mer enn 170 steder i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland.

Prosero består av lokalt ledende sikkerhetsselskaper som forener nærheten og hastigheten til det mindre selskapet med sikkerheten og den digitale kunnskapen til den store sikkerhetsgruppen. Prosero tilbyr ekspertise og leverer ledende sikkerhetsteknologi som er tilpasset hver kunde og applikasjon. Tjenestetilbudet omfatter rådgivning, integrasjon, drift, vedlikehold, service og overvåking av alarmer, adgangssystemer, kamerasystemer, låser og brannsikkerhet. Den totale omsetningen utgjør over 4,6 milliarder SEK.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt oss:

Andreas Setting

Country manager, Prosero Norge

E-post: andreas.setting@prosero.com

Tel: +47 920 71 999