fbpx

Personvernerklæring

 

Hjemmesidene til Norsk Brannvern AS benytter seg av Google Analytics for å analysere besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere i USA. Disse er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Når du gjør en bestilling på vår nettbutikk, kontakter oss via kontaktskjema eller melder deg på kurs, lagrer vi opplysningene som du har fylt ut.
Disse opplysningene brukes til å behandle bestillingen din, deriblant fakturering, utsending av varer og påminnelse for kurs.

Når du bruker nettsidene til Norsk Brannvern eller sender inn data til oss aksepterer du at opplysningene dine blir brukt i samsvar med disse retningslinjene.

 

 

Nyhetsbrev

Når du melder deg på vår epostliste for å motta Norsk Brannverns nyhetsbrev, samler vi kun inn epostadressen din for å sende informasjon i form av nyhetsbrev. Epostadressen din blir ikke gitt videre til noen tredjepart, og du kan når som helst melde deg av epostlisten. Vi benytter oss av verktøyet MailChimp når vi sender ut våre nyhetsbrev.

 

Google Analytics

Vi benytter oss av Google Analytics for å analysere besøksdata, som f. eks. hvor mange brukere som besøker våre ulike sider på nettet. Vi samler inn IP-adresse, men denne lagres slik at bare de tre første gruppene i IP-adressen brukes til å generere statistikk.  IP-adressene slås sammen til en gruppe slik at disse ikke brukes individuelt. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Google sine servere.

 

Lagring av informasjon om våre kunder i forbindelse med brannvernarbeid:

Borettslag

Informasjon som blir lagret om våre kunder som faller inn under kategorien borettslag/sameier er kontaktinfo til styreleder (telefonnummer, adresse, e-postadresse).

Informasjon om de ulike boenhetene (etternavn på beboer, antall røykvarslere og hvilke type slokkeutstyr som finnes i boenheten).

Næringskunder

Informasjon som lagres om våre næringskunder er informasjon om vår kontaktperson hos kunden (navn, telefonnummer, e-postadresse).

Privatkunder

Informasjon som lagres når det gjelder våre privatkunder (feks. privatpersoner som handler i nettbutikk eller ringer inn for å bestille en vare):

Navn, epost-adresse, adresse.

 

Innsyn

Iht til norsk lov kan du når du vil få innsyn i hva slags opplysninger vi har lagret om deg, og få disse korrigert eller slettet hvis du ønsker.
Dette kan du be om ved å sende en mail til kundeservice@norskbrannvern.no