Norsk Brannvern AS - part of Prosero

Norsk Brannvern ble i november 2020 en del av Prosero Security Group. Et nordisk ledende konsern med hovedkontor i Stockholm. Vi vil være samme bedrift, med samme folk og fortsatt hete Norsk Brannvern. Vi vil jobbe målrettet mot våre mål, og forhåpentligvis levere stadig bedre og bredere tjenester innen brannvern. I tillegg til dette, har vi allerede sett at Prosero-familien påvirket vår virksomhet i form av muligheter for bredere produktspekter for våre kunder.

Tilhørigheten til en organisasjon som er lokalisert på ca. 60 steder i Norden og med svært solid økonomi er positivt. Vi kan via våre søsterbedrifter nå tilby profesjonalitet og spesialkompetanse når det gjelder alt fra lås, beslag, porttelefoner, kameraovervåkning og elbil-ladere mm. Vi har opprettet en underside på vår nettside som forteller mer om Prosero og hva de kan tilby. Vi kan trolig sy sammen gode pakkeløsninger for deg som ønsker det. Ikke nøl med å ta kontakt.

Vi i Norsk Brannvern skal selvfølgelig fortsatt ha fokus på brann, og brannsikkerhet, men vår kompetanse og profesjonalitet skal styrkes ytterligere. Allerede i februar kommer det inn mer personell på administrasjonssiden, for å styrke vår arbeidsflyt og optimalisere ressursplanleggingen. Vi vil styrke oss i alle ledd fremover, og vi skal jobbe knallhardt hver eneste dag for å nå vår visjon.

Alle norske hjem og arbeidsplasser skal være godt brannsikret!

Petter L Mathisen
Ledergruppen
Norsk Brannvern