fbpx

Kvalitetskontroll og dyktige underleverandører

Norsk Brannvern jobber stadig med å bli bedre. Vi har sterk vekst, og det er krevende til enhver tid å ha 100% kontroll. Heldigvis har vi gode rutiner på det meste, noe vi også prøver å påvirke våre kunder til å ha når det gjelder brannsikkerhet.

I vårt kvalitetssikringssystem inngår en rekke rutiner, også oppfølging av samarbeidspartnere, og deres rutiner. Vi har nå vært en tur hos GPBM i Gøteborg for å se på deres rutiner og system for å få levert titusenvis av batterier, og tusenvis av ulike slukkere til oss her i Norsk Brannvern.

Vi er svært godt fornøyd med det vi så, og vet at våre kunder får gode produkter levert på en best mulig måte fra A-Å. Vi takker GPMB for et hyggelig, informativt og bra besøk.

Branco er lagersjef og viste oss rundt sammen med Dick Eddy Lind fra GPBM Norge.

Brancos folk i GPBM sørger for at varer vi bestiller sendes påfølgende dag rett til rett Norsk Brannverns kontor, eller direkte til kunde ved større bestillinger

Det går daglige ruter til Norge fra lageret i Gøteborg.

Pakking av varer skjer av dyktige ansatte

Kontroll av forpakninger, datostempling på varer, temperaturer på lager osv. dobbeltsjekkes av Norsk Brannverns representanter.

Lageret i Göteborg er 5000  m². Her er det plass til mange brannslokkere.

Informasjon om lageret:

Det sendes mellom 35 000 og 40 000 ordre per år.

Det sendes mellom 40 000 og 42 000 pakker per år.

Det sendes mellom 12 000 og 15 000 paller per år.

Det håndteres ca. 270 containere per år.

Trenger du nytt slukkeutstyr eller har du generelt spørsmål om brannslukking?Ta kontakt