Karriere - Jobbe for oss

Norsk Brannvern har de siste årene hatt en sterk vekst og har vært gasellebedrift flere år på rad. Vi har derfor stadig behov for nye ansatte innen salg, service og brannforebyggende arbeid. Norsk Brannvern tilbyr tjenester i Oslo, Buskerud, Vestfold, Østfold, Telemark, Akershus, Oppland, Hedmark, Agder og Trøndelag.

Norsk Brannvern er en totalleverandør av brannteknisk utstyr og varslingssystemer. Norsk Brannvern jobber både mot næring og mot privatmarkedet. Vi i Norsk Brannvern jobber for at alle norske hjem og arbeidsplasser skal være godt brannsikret. Vi har altså mange store mål foran oss. Vil du være med på å få opp nivået på brannsikkerheten i Norge, ønsker vi at du sender oss en søknad om å bli med på vår reise.

Mount everest

Ressursplanlegger deltid

Drammen

Er du en av våre nye ressursplanleggere?

Åpen søknad

Send oss en åpen søknad

Brannvernkontrollør

Ledige stillinger som brannvernkontrollør

Montør/servicetekniker

Østlandet

Vi søker montør på det sentrale Østlandet

Brannteknisk salgsrådgiver

Oslo, Rogaland, Trondheim, Agder, Østfold

Norsk Brannvern har de siste årene hatt en sterk vekst og skal fortsette veksten inn i fremtiden. Vi har derfor stadig behov for nye ansatte innen salg, service og brannforebyggende arbeid.

Kursinstruktør

Østlandet, Hovedkontor i Drammen

Norsk brannvern er en godkjent opplæringsbedrift for brannsikkerhet. I dag tilbys kurs for autorisasjon av håndslokkere og branntromler, brannvernlederkurs og kurs i varme arbeider.

Jobbe for oss Søknadsskjema

Send oss en melding, så tar vi kontakt med deg så raskt vi har mulighet.
Click or drag a file to this area to upload.

Jobbe for oss Søknadsskjema

Send oss en melding, så tar vi kontakt med deg så raskt vi har mulighet.
Click or drag a file to this area to upload.