Norsk Brannvern har nå vært en del av Nordens ledende sikkerhetskonsern i et drøyt år.

Prosero Security Group er «et hjem for den lokale verdensmester», og drives etter en desentralisert modell.  Norsk Brannvern styres lokalt fra Mjøndalen som det alltid har gjort, men vi har etablert samarbeid med ulike bedrifter innen konsernet. Dette gjør at vi kan tilby langt mer enn brannsikkerhetsprodukter. Gjennom gruppen kan vi tilby adgangssystemer, porttelefoni, dørautomatikk, mekaniske og elektroniske låssystemer, innbruddsalarm, kameraovervåkning og mye mer. Større avtaler kan også gi dere som sluttkunder fordeler, og vi har satt Simen på saken for å hjelpe dere som eventuelt har større sikkerhetsbehov utover brannvernet.  Ta kontakt med simen på simen.u.k@norskbrannvern.no for å avtale en uforpliktende befaring for å se på en mulig totalpakke for din virksomhet.

Smart dørlåsKameraElbil-lader

Norsk Brannvern har også endret organiseringen noe internt, for å styrke administrasjonen og gi kundene ennå bedre kundeopplevelser.
Monica Hofton er ansvarlig for alt av avtaler opp mot boligsammenslutninger, mens Svein Ivar Gjelstenli er ansvarlig for alt av næringskunder.
Daglig leder er fortsatt Geir L Mathisen, slik det har vært siden oppstart for omtrent 20 år siden. Vi er ellers fortsatt rundt 100 personer som jobber hver dag med vår visjon foran oss. «Vi skal sørge for at alle norske hjem og arbeidsplasser er godt brannsikret».

Les mer om oss.