Norsk Brannvern - Elektro

Norsk Brannvern har lang erfaring innen elektro. Vi er en del av Prosero Security Group, som innehar flere installatørbedrifter.

Vi tilbyr blant annet:

  • Brannalarmanlegg
  • Nødlys
  • Internkontroll elektro
  • Elbillader
  • Oppgradering av sikringsskap
  • Komfyrvakt
Sikringsskap
Brannvernannleg

Brannalarmanlegg

Norsk Brannvern har sentral godkjenning som prosjekterende og utførende når det gjelder brannalarmanlegg. Vi skreddersyr brannalarmanlegg for ditt brannobjekt.

Skilt rømningsvei

Nødlys

Vi monterer og gjennomfører service på nødlys, markeringslys og ledelys iht NS-EN 1838. Vi har lang erfaring med prosjektering og montering og velger sammen med kunden de beste løsningene.

Sikringsskap

Internkontroll elektro

Feil i elektriske anlegg kan medføre brann-, eksplosjons- og berøringsfare. I forskrift om elektriske anlegg kreves det at nødvendig tilsyn og vedlikehold av alle elektriske anlegg utføres.

Elbillader

Elbillading

Byggtek er Norsk Brannverns webbaserte HMS-system som forenkler og systematiserer ditt sikkerhetsarbeid.

Sikringsskap

Oppgradering av sikringsskap

Tiden flyr, og mange sikringsskap med skrusikringer har stått langt over tiden som anbefales. Vi oppgraderer ditt sikringsskap til topp moderne, sikkert og effektivt. Er du i tvil om status kan vi utføre en kartlegging, og eventuelt også termografi for å se etter svakheter.

Brann komfyr

Komfyrvakt

På komfyren tilberedes det daglig branner her til lands. Dette er det enkeltstedet hvor flest branner starter, og det er ikke uten grunn det er krav til komfyrvakt på nye installasjoner. En etter-installasjon utføres raskt og enkelt, og DSB anbefaler alle å installere dette.

Spørsmål? Ta kontakt

Send oss en melding, så tar vi kontakt med deg så raskt vi har mulighet.

Spørsmål? Ta kontakt

Send oss en melding, så tar vi kontakt med deg så raskt vi har mulighet.