fbpx

Elektro

Norsk Brannvern er installatørbedrift og utfører alt innen elektroarbeid. Vi har montører som har sertifisering innen FG-750.

Noe av hva vi tilbyr innen elektro

Brannalarmanlegg

Norsk Brannvern har sentral godkjenning som prosjekterende og utførende når det gjelder brannalarmanlegg. Vi skreddersyr brannalarmanlegg for ditt brannobjekt.

Nødlys

Vi monterer og gjennomfører service på nødlys, markeringslys og ledelys iht NS-EN 1838. Vi har lang erfaring med prosjektering og montering og velger sammen med kunden de beste løsningene.

Internkontroll elektro

Feil i elektriske anlegg kan medføre brann-, eksplosjons- og berøringsfare. I forskrift om elektriske anlegg kreves det at nødvendig tilsyn og vedlikehold av alle elektriske anlegg utføres.

Elbillader


Uvettig lading av el-biler kan skape brannfeller grunnet varmgang i stikkontakten. Norsk Brannvern er registrert elektroinstallatør og vår elektroavdeling kartlegger ofte hva kapasitetsbehovet er og hva slags utstyr som er nødvendig for å sikre trygg lading i fellesgarasjer o.l.

Oppgradering av sikringsskap

Tiden flyr, og mange sikringsskap med skrusikringer har stått langt over tiden som anbefales. Vi oppgraderer ditt sikringsskap til topp moderne, sikkert og effektivt. Er du i tvil om status kan vi utføre en kartlegging, og eventuelt også termografi for å se etter svakheter.

Komfyrvakt


På komfyren tilberedes det daglig branner her til lands. Dette er det enkeltstedet hvor flest branner starter, og det er ikke uten grunn det er krav til komfyrvakt på nye installasjoner. En etter-installasjon utføres raskt og enkelt, og DSB anbefaler alle å installere dette.