fbpx

Status Covid-19.

Norsk Brannvern har «forebygging» som en av våre kjerneverdier har vi iverksatt en rekke tiltak i forbindelse med coronaviruset, Covid-19.

Den 12.mars 2020 går inn i historiebøkene på mange måter. For oss i Norsk Brannvern ble det en brutal kveld, da vi sendte ut permitteringsvarsel til over 90% av de ansatte. Over natten ble den trygge, men også viktige jobben til de ansatte, plutselig byttet ut med usikkerhet og til dels redsel for fremtiden og den enkeltes økonomi. Heldigvis tok det kun et par uker før de første ansatte ble tatt tilbake i arbeid. Vi kunne jobbe i næringsbygg, fellesarealer i borettslag, og vi kunne jobbe hjemmefra. 

Før sommeren var alle fulltidsansatte og ansatte som følte det var trygt, igjen tilbake i jobb. Norsk Brannverns ansatte har vært innom omtrent 1500 boligsammenslutninger i 2020, og hundrevis av næringsenheter. Det har blitt brukt tusenvis av munnbind og litervis med håndsprit, og heldigvis ble ingen av våre ansatte smittet av viruset. 

Siden vi var ytterst forsiktig med når vi kunne dra på jobb, ble sykefraværet til bedriften skyhøyt, og det ble dessverre langt flere oppdrag som ble utsatt og flyttet på, både på grunn av oss, men også på grunn av kunder som var i karantene eller isolasjon. En krevende tid å utføre et godt stykke arbeid, men forståelse i alle ledd har gjort at vi kom gjennom med gode resultater. 

Takk til alle våre forståelsesfulle kunder.

Kontaktperson for Norsk Brannvern angående Coronavirus: Petter L Mathisen, petter@norskbrannvern.no telefon: 90517456.