Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kurs i varme arbeider

24 august, 2021

kr 2200
vinkelsliper

Norsk Brannvern tilbyr sertifiseringskurs i brannvern ved utførelse av varme arbeider. Dette er en sertifiseringsordning som er blitt pålagt av forsikrings-bransjen, for alle som utfører varme arbeider. Sertifikatet er gyldig i 5 år.

Definisjon av varme arbeider: «Med varme arbeider forstås arbeider hvor det benyttes maskiner eller utstyr som genererer gnister og varme som kan føre til brann. Varme arbeider omfatter bruk av åpen ild, varmluft, sveise-, skjære- og eller slipeutstyr».

Norsk Brannvern avholder flere kurs hver måned. Ta kontakt for å få en oversikt over hvilke kursdag som passer din bedrift best. Vi tilbyr også tilpassede bedriftsinterne kurs på deres arbeidsplass, ta gjerne kontakt.

Kurset varer i 7,5 timer. Resertifiseringskurs har utgått fra og med 2015.

Ved påmelding vil du innen kort tid motta en e-post med bekreftelse fra kursansvarlig Trond Borgar Hansen.

Påmeldingsavgiften er på 2200 NOK* og inkluderer lunsj.

*Dersom deltakerne kan dokumentere at han har gjennomført slokkeøvelse i løpet av de to siste år før kurset, kan kandidaten slippe gjennomføring av slokkeøvelse. Skriftlig dokumentasjon skal i tilfelle forelegges instruktøren. Skjemaet “Dokumentasjon på gjennomført praktisk slokkeøvelse” skal benyttes. Ved behov for å gjennomføre slokkeøvelse, tilkommer kroner 500 NOK.

vinkelsliper

Detaljer

Dato:
24 august, 2021
Kostnad:
kr 2200
Kategori for Arrangement:

Sted

Norsk Brannvern – Mjøndalen
Strandveien 33
Mjøndalen, 3050 Norge
+ Google-kart

Meld deg på kurset

Alt merket med * må fylles ut

Firmaopplysninger

Vi er forpliktet til å beskytte og respektere personvernet ditt, og vi bruker bare din personlige informasjon til å levere produktene og tjenestene du ba om fra oss. Ved å sende dette skjema godtar du lagring og behandling av dine personopplysninger.