fbpx

Verdens beste brannforebyggere!

Norsk Brannvern har et mål om at det i Norge skal være 0 omkomne i brann innen 2025. Dette er et offensivt mål, men vi mener at med dagens teknologi, installasjoner og hjelpemidler, bør dette helt klart være mulig. For at vi skal klare å nå dette målet er vi helt avhengig av å få drahjelp av alle. Både kunder, konkurrenter, samarbeidspartnere og i grunn alle i hele Norge. DU som leser dette, er en del av vår strategi om 0 døde i brann. For at vi i Norsk Brannvern skal gjøre en best mulig jobb for å få med oss alle, er vi også avhengige av å ha med de beste på laget. Vi besøker jevnlig ulike brannvesen her i Norge, vi har vært på møter med London Fire Brigade for å utveksle erfaringer og vi ansetter stadig nye dyktige medarbeidere med ulike brannrelatert bakgrunn.

Den siste vi nå har fått med på laget er May Tømmervold. Hun vil fortsatt jobbe 100% som brannkonstabel i Vestfold, men når hun har fri fra dette, blir det forebyggende arbeid for oss. May er regjerende verdensmester i Ultimate Firefighter, og det er gøy å ha henne med på laget når vi i vår bedrift ser på oss som verdens beste brannforebyggere!

May vil fremover være med på en videokampanje med fokus på brannvern og forebygging.

Innslag med May Tømmervold på TV2-sporten

Se innslaget med May i videoen nedenfor.
I oktober venter nytt VM, og vi ønsker May lykke til!

 

 

God Morgen Norge

May Tømmervold gjorde en god figur på God morgen Norge, TV 2 den 11. september hvor hun pratet om brannidrett, hennes tid i Forsvaret og hvordan hun endte opp som brannkonstabel. Vi er stolte av å ha verdensmestere med på laget!

May Tømmervold og Vår StaudeMay Tømmervold på god morgen NorgeVår Staude

 

 

KollenOpp 2018

KollenOpp​ er over for denne gang. Gratulerer med flott innsats til samtlige deltakere og til arrangør for et flott arrangement. May gjennomførte i fullt røykdykkerutstyr på tiden 18:04.

Kollen Opp 2018

KollenOpp​ er over for denne gang. Gratulerer med flott innsats til samtlige deltakere og til arrangør for et flott arrangement. May gjennomførte i fullt røykdykkerutstyr på tiden 18:04 💪Vinnere av konkurransen om å gjette tiden ble Michelle Nibe Nesstveit, Camilla Solem, Espen Tveit og Emil Mong. Send oss en melding her på Facebook om hvor dere ønsker premien tilsendt 🙂

Publisert av Norsk Brannvern Mandag 10. september 2018

8. september står vi på stand for å informere om brannvern på KollenOpp 2018. Brannkonstabel May Tømmervold skal gjennomføre ikledd fullt røykdykkerutstyr. Kjenner du noen som ville klart det samme? Bli med å tippe tiden May bruker her. De fire som kommer nærmest vinner en “brannpakke” bestående av slokkeapparat, seriekoblede røykvarslere m.m.

8. september står vi på stand for å informere om brannvern på KollenOpp 2018. Brannkonstabel May Tømmervold skal gjennomføre ikledd fullt røykdykkerutstyr. Kjenner du noen som ville klart det samme? Bli med å tippe tiden May bruker. De fire som kommer nærmest vinner en "brannpakke" bestående av slokkeapparat, seriekoblede røykvarslere m.m.

Publisert av Norsk Brannvern Torsdag 30. august 2018