fbpx

Verdens beste brannforebyggere!

Norsk Brannvern har et mål om at det i Norge skal være 0 omkomne i brann innen 2025. Dette er et offensivt mål, men vi mener at med dagens teknologi, installasjoner og hjelpemidler, bør dette helt klart være mulig. For at vi skal klare å nå dette målet er vi helt avhengig av å få drahjelp av alle. Både kunder, konkurrenter, samarbeidspartnere og i grunn alle i hele Norge. DU som leser dette, er en del av vår strategi om 0 døde i brann. For at vi i Norsk Brannvern skal gjøre en best mulig jobb for å få med oss alle, er vi også avhengige av å ha med de beste på laget. Vi besøker jevnlig ulike brannvesen her i Norge, vi har vært på møter med London Fire Brigade for å utveksle erfaringer og vi ansetter stadig nye dyktige medarbeidere med ulike brannrelatert bakgrunn.

Den siste vi nå har fått med på laget er May Tømmervold. Hun vil fortsatt jobbe 100% som brannkonstabel i i Vestfold, men når hun har fri fra dette, blir det forebyggende arbeid for oss. May er regjerende verdensmester i Ultimate Firefighter, og det er gøy å ha henne med på laget når vi i vår bedrift ser på oss som verdens beste brannforebyggere!

May vil fremover være med på en videokampanje med fokus på brannvern og forebygging.

God Morgen Norge

May Tømmervold gjorde en god figur på God morgen Norge, TV 2 den 11. september hvor hun pratet om brannidrett, hennes tid i Forsvaret og hvordan hun endte opp som brannkonstabel. Vi er stolte av å ha verdensmestere med på laget!

May Tømmervold og Vår StaudeMay Tømmervold på god morgen Norge

KollenOpp 2018

KollenOpp​ er over for denne gang. Gratulerer med flott innsats til samtlige deltakere og til arrangør for et flott arrangement. May gjennomførte i fullt røykdykkerutstyr på tiden 18:04.

Kollen Opp 2018

KollenOpp​ er over for denne gang. Gratulerer med flott innsats til samtlige deltakere og til arrangør for et flott arrangement. May gjennomførte i fullt røykdykkerutstyr på tiden 18:04 💪Vinnere av konkurransen om å gjette tiden ble Michelle Nibe Nesstveit, Camilla Solem, Espen Tveit og Emil Mong. Send oss en melding her på Facebook om hvor dere ønsker premien tilsendt 🙂

Publisert av Norsk Brannvern Mandag 10. september 2018

8. september står vi på stand for å informere om brannvern på KollenOpp 2018. Brannkonstabel May Tømmervold skal gjennomføre ikledd fullt røykdykkerutstyr. Kjenner du noen som ville klart det samme? Bli med å tippe tiden May bruker her. De fire som kommer nærmest vinner en «brannpakke» bestående av slokkeapparat, seriekoblede røykvarslere m.m.

8. september står vi på stand for å informere om brannvern på KollenOpp 2018. Brannkonstabel May Tømmervold skal gjennomføre ikledd fullt røykdykkerutstyr. Kjenner du noen som ville klart det samme? Bli med å tippe tiden May bruker. De fire som kommer nærmest vinner en "brannpakke" bestående av slokkeapparat, seriekoblede røykvarslere m.m.

Publisert av Norsk Brannvern Torsdag 30. august 2018